Buitenland, China, Spionage, VS

China vuistdiep in de Democratische partij

Fox News-presentator Tucker Carlson had vorig weekend een fragment vaneen video die van Chinese sociale media was verwijderd, van een professor die zei dat China “mensen heeft aan de top van Amerika’s binnencirkel van macht en invloed.”

De economieprofessor uit Peking verscheen vorige week op een Chinese televisieshow om de relatie van Wall Street met China te bespreken.
Een Chinese agent werd beschreven als een vice-president bij een vooraanstaande financiële instelling in Wall Street.

Een andere dubbelagent werd omschreven als een Amerikaanse vrouw die nu een Chinees staatsburger is en de Chinese regering hielp met een propaganda-operatie in 2015. Waarschijlijk bedoelde hij Fang Fang, AKA, Christine Fang.

De professor suggereerde dat de regering-Obama gemakkelijk te manipuleren was, maar dat alles veranderde nadat Trump was gekozen.

De professor zei daarna: “nu zien we dat Biden werd gekozen” en bracht Hunter Biden’s zaken in China ter sprake!

“Trump heeft gezegd dat Biden’s zoon een soort wereldwijde stichting heeft. Is dat je opgevallen? ” zei de professor. “Wie heeft hem (Biden’s zoon) geholpen met het opbouwen van de stichting? Begrepen? In al deze zaken zitten veel deals. “

Dit zou een reden kunnen zijn waarom de door China gefinancierde factcheckers en het China-vriendelijke Big Tech-Big Media-complex het Hunter Biden-laptopverhaal blokkeerden en censureerden.

Een dag na dit item, kwam naar buiten dat het waarschijnlijk congreslid Eric Swalwell die in het house intelligence Comitee zit was die getarget was door een chinese spionne Fang.

Volgens vrienden van Fang was ze eind twintig of begin dertig toen ze zich inschreef aan een Bay Area-universiteit en zich op politici richtte en inlichtingen verzamelde in opdracht van het Chinese Ministerie van Staatsveiligheid (MSS).

Fang was een campagnevoeerder en fundraiser voor Eric Swalwell en andere Democratische kandidaten, maar er wordt ook aangenomen dat de Chinese spion en “honingpot” een intieme relatie had met Swalwell.

Het team van Tucker Carlson nam contact op met het kantoor van Swalwell en vroeg of Swalwell een intieme relatie had met Christine Fang, en ze antwoordden dat ze geen commentaar konden geven omdat die informatie vertrouwelijk was.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *