Buitenland, CIA, Dominion, Donald Trump, US Army, Verkiezingen, VS

Thriller, is er een vuurgevecht geweest tussen de US Army en de CIA, bij de inbeslagname van de Frankfurt-servers?

Zoals u inmiddels misschien al weet, lanceerde de DoD (US Army) een inval op een door de CIA gerunde serverfarm in Frankfurt, Duitsland, om servers te in beslag te nemen die bewijzen bevatten over inmenging van de CIA bij de verkiezingen van 2020 (dwz achterdeur-manipulaties van verkiezingsresultaten via Dominion-stemmachines).

Er is nu nieuwe informatie naar boven gekomen gebracht door Mike Adams, die erop wijst dat er een vuurgevecht heeft plaatsgevonden op de server-farm-faciliteit. Hierbij waren eenheden van de US Army Special Forces betrokken, die een vuurgevecht hadden met door de CIA opgeleide paramilitaire eenheden die in een noodsituatie vanuit Afghanistan waren ingevlogen om de faciliteit te verdedigen. Een CIA-officier werd gedood tijdens het vuurgevecht, en hij wordt nu in de MSM gemeld als “vermoord in Somalië”. Vijf soldaten van het Amerikaanse leger werden ook gedood. De dood van de soldaten wordt officieel verklaard als omgekomen bij een “helikoptercrash” in Egypte. Ondanks de doden werden de servers met succes In beslag genomen door de DoD, en overgedragen aan de privé-inlichtingendienst van president Trump. Deze wordt nu opnieuw geleid door generaal Michael Flynn, die onlangs gratie kreeg en nu topgeheime informatie mag verkrijgen, sinds zijn security-clearance is hersteld.

Dit verhaal wordt ook genoemd door generaal met pensioen Gen. McInerney,

die het verhaal niet bevestigd heeft gezien, maar nu ook oproept tot actie om het stelen van het Democratisch proces te stoppen

In een nieuw interview roept McInerny nu Trump op om de noodtoestand uit te roepen., omdat het Amerikaanse volk volgens hem, wordt bestolen van hun Democratisch recht, door leden van de Deep-State, de Democraten en de Media die de getuigenissen onder ede van Stemfraude-getuigen bagatelliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *