Buitenland, Donald Trump, Joe Biden, Media, niet-gecategoriseerd, Verkiezingen, VS

Ernstige fraude met telmachines van Dominion bij verkiezingen in de VS?

Ondanks dat de MSM stellen dat er totaal geen bewijs is voor grootschalige verkiezingsfraude, stapelen berichten over bewijzen hiervan op pro-Trump websites zich op.

Er zijn tijdens de verkiezingsnacht “Glitches” geweest in de verdeling van de stemmen en zoals eerder gemeld, verwisselden vermoedelijk vele duizenden stemmen van kandidaat, telkens van Trump naar Biden…

Zijn de servers met de smoking gun al in beslag genomen?

Deze week kwam naar buiten bij de nieuwe conservatieve zender Newsmax dat de US Army de Duitse overheid invallen had laten doen bij het softwarebedrijf Scytl.

Van onze bron: de Amerikaanse regering, toen ze eenmaal had vastgesteld dat deze Dominion-server betrokken was bij het wisselen van stemmen, begon de inlichtingengemeenschap een zoektocht naar de server en ontdekte dat de server zich in Duitsland bevond. Om toegang te krijgen tot die server en deze beschikbaar te hebben voor gebruik op een legale manier, moesten ze het ministerie van Buitenlandse Zaken laten samenwerken met het ministerie van Justitie. Ze moesten de regering van Duitsland verzoeken mee te werken om deze inbeslagname van deze server mogelijk te maken.

De juiste documenten die nodig waren om dat soort inbeslagname te bewerkstelligen, werden opgesteld, ondertekend en het lijkt erop dat er ook Amerikaanse militaire steun was bij deze operatie. Het Amerikaanse leger liep niet voorop. Maar dit helpt verklaren waarom Esper werd ontslagen en Miller en Kash Patel werden geplaatst – zodat het leger de operatie op geen enkele manier zou verstoren.

Door de server te pakken te krijgen, zullen ze nu het directe bewijs hebben van wanneer ze de opdracht kregen om te stoppen met tellen. Ze zullen ook ontdekken wie de richting heeft gegeven om te stoppen met tellen en wie het algoritme heeft geïnitieerd dat van stem begon te wisselen. De CIA was volledig uitgesloten van deze operatie.

Scytl ontkent

Scytl zelf ontkent enige betrokkenheid met verkiezingsfraude. In een verklaring laten ze weten.

  • De technologieën die door Scytl in de VS zijn geïmplementeerd, worden zowel in de VS gehost als beheerd door een lokale dochteronderneming, SOE Software, gevestigd in Tampa, Florida.
  • In de VS tellen we geen tabellen, tellen of tellen we de stemmen niet
  • We bieden geen stemmachines in de VS.
  • We hebben geen online stemmen aangeboden aan Amerikaanse rechtsgebieden voor de Amerikaanse verkiezingen.
  • We hebben geen servers of kantoren in Frankfurt.
  • Het Amerikaanse leger heeft niets van Scytl in Barcelona, Frankfurt of waar dan ook in beslag genomen
  • Wij zijn geen eigendom van George Soros en zijn nooit met hem verbonden geweest
  • We zijn niet gebonden aan Smartmatic, SGO, Dominion of Indra
  • We hebben ook geen banden met Rusland

Trump advocaat Lin Wood nam het wel serieus

De software van Dominion is vooral gebruikt in de swing-states, waaronder Michigan, Georgia, Pennsylvania, Arizona, Minnesota en Wisconsin. Juist in deze staten zijn verdachte omstandigheden gesignaliseerd rond de stemmentelling. Ook valt het op dat Biden overal slechter als Hillary in 2016 scoort, behalve in de hoofdsteden van de swing-states Milwaukee, Detroit, Philadelphia en Atlanta. Alsof er op het laatste moment nog geknoeit is met de stemmen.

Zijn de stemmachines door Smartmatic gebruikt om een socialistische heilstaat te creëren?

Ook kwam Guilliani, de persoonlijke advocaat van Trump kwam deze week met een mindblowing statement over Smartmatic, een bedrijf dat het Amerikaanse stemmentellen zou hebben gedaan.

Dominion is een bedrijf dat eigendom is van een ander bedrijf genaamd Smartmatic via een tussenbedrijf genaamd Indra.

Smartmatic is een bedrijf dat werd opgericht in 2004 en het werd opgericht om verkiezingen vast te stellen … Dat is het bedrijf dat Dominion bezit. Dominion is een Canadees bedrijf, maar al zijn software is Smartmatic-software, dus de stemmen gaan eigenlijk naar Barcelona, Spanje. We gebruiken een buitenlands bedrijf dat eigendom is van Venezolanen die dicht bij Chavez staan

Ondertussen zijn er verschillende “factchecking” sites die ontkennen dat Smartmatic en Dominion nog iets met elkaar te maken hebben. Echter in een artikel uit 2019 blijkt dat het moeilijk te achterhalen is wie nu precies de eigenaren van Dominion zijn. Als het echter waar is wat Guilliani en co beweren, dan gaat President Trump zijn tweede termijn toch nog binnenhalen.

Update

Guilliani gelooft dat de de verkiezingsuitslag wordt omgedraaid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *