Plotselingen toename van Biden stemmen
Buitenland, Donald Trump, Joe Biden, Verkiezingen, VS

Gaat verkiezingsfraude Trump het presidentschap kosten?

Ondanks de verrassende overwinningen (hoewel voorspeld door Robert Cahaly van Trafalgar Polling) tijdens de Amerikaanse verkiezingen van 2020, ligt Joe Biden nu voor in de race om het presidentschap.

Staten waar Trump voor lag zoals Georgia, North Carolina en Michigan stopten ineens met de tellingen. Trump gaf dan ook aan dat dit zeer verdacht is. Waaron stilleggen, terwijl er gewoon doorgeteld kon worden?

Het antwoord lijkt uit Michigan te komen. Daar werden er om 4 uur in de nacht ineens 130.000 stemmen voor Biden bijgeteld zonder ook maar een enkele voor Trump.

Als Trump Michigan zou winnen, dan kon dat wel eens beslissend zijn voor zijn herverkiezing. Er is ook een video van een wagentje en koffers, die om 4 uur in de ochtend ineens bij het telcentrum verschijnen.

Trump’s team wil nu dat het tellen stopt totdat voldoende GOP-toezichters aanwezig kunnen zijn.

Naar verluidt werden Republikeinse toezichters buitengesloten. Er zijn ook beelden van Republikeinse verkiezingswaarnemers die het stemcentrum uit worden gezet onder gejoel van Democratische “tellers”.

Ook werden de ramen van het verkiezingscentrum dichtgetimmerd, zodat niemand naar binnen kon kijken.

Het wordt nu zo in de Media gebracht alsof Trump heel kinderachtig zijn verlies niet wil erkennen. Maar als je op deze manier verliest, dan is een hertelling of zelfs herstemming op zijn plaats.

Veel Democraten zien de Republikeinen als mensen die echt slecht zijn.

Ze denken dat Trump een racist is, die ten koste van alles moet worden gestopt. Hij is natuurlijk geen racist. Democraten misbruiken racisme voor politieke doeleinden, waarmee ze anti-racisme geen dienst bewijzen.

Joe Biden had trouwens laatst een verspreking over verkiezingsfraude, of zei hij per ongeluk de waarheid?

One thought on “Gaat verkiezingsfraude Trump het presidentschap kosten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *